MadeinKlaipeda.lt

„Lidl“ gimtadienio loterijos finale – didžiųjų prizų dalybos

Birželio 12-oji, pirmadienis – paskutinioji diena sudalyvauti prekybos tinklo „Lidl“ didžiojoje gimtadienio loterijoje. Suskubti apsipirkti ir šiandien pat užregistruoti savo čekį žaidime tebėra verta – pagrindinių jo prizų, naujo automobilio „Škoda Octavia Combi“ bei 5 atostogų kelialapių, laimėtojai bus renkami rytoj.

Birželio 13-ąją, antradienį, Vilniuje, „Lidl“ centrinėje būstinėje, laimėtojus atsitiktinės atrankos būdu išrinks kompiuterinė programa. Burtų traukimas 11 val. bus gyvai transliuojamas „Lidl Lietuva“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

„Lidl“ gimtadienio loterija nuo š. m. gegužės 15 d. kvietė, apsipirkus tinklo parduotuvėse ne mažiau kaip už 15 eurų, registruoti pirkimo kvitą interneto svetainėje www.lidl.lt arba išmaniojoje programėlėje. Iki šiol loterijos dalyviai jau užregistravo beveik 100 000 pirkimo kvitų.

Keturias savaites iš eilės nuo loterijos pradžios, kiekvieną penktadienį, interneto svetainėjewww.lidl.lt buvo skelbiami 20 eurų vertės čekių apsipirkti „Lidl“ parduotuvėse laimėtojai – kaskart po 125. Iš viso per šventinį mėnesį išdalinta 500 vnt. tokių čekių.

„Kartu su visais dalyvavusiais mūsų loterijoje nekantraujame sužinoti, kam atiteks pagrindiniai žaidimo prizai, ir pasidžiaugti kartu su laimėtojais. Didžiausia dovana „Lidl“ gimtadienio proga – pirkėjų dėmesys, kurį atspindi ir nuomonių tyrimų rezultatai. Tad savo ruožtu norime pasimėgauti galimybe atsilyginti ne tik siūlydami geriausią kainos ir kokybės santykį, bet ir įteikdami prizus“, – teigė Agnė Gaižauskienė, UAB „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovė.

Sociologinių ir rinkos tyrimų bendrovės „TNS Emor“ kartu su partnerėmis Baltijos šalyse šiemet atliktas tyrimas atskleidė – „Lidl“ jau yra Lietuvos gyventojų labiausiai mėgstamų prekės ženklų dešimtuke. 2017 m. vasarį šveicarų organizacijos atliktame „ICERTIAS Best Buy Award“ nuomonių tyrime dalyvavę šalies vartotojai prekybos tinklą „Lidl“ pripažino geriausio kainos ir kokybės santykio pavyzdžiu. Balandį Lietuvoje „Vilmorus“ atlikto tyrimo metu net 37,6 proc. apklaustųjų nurodė, kad pigiausiai apsipirkti galima būtent „Lidl“ prekybos tinkle.

UAB „Lidl Lietuva“, pirmąsias parduotuves šalyje atidariusi pernai, birželio 2 d., šiuo metu valdo 30 prekybos vietų 15-oje miestų: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje ir Utenoje. Nuosekliai vykdydamas kampaniją „Viena šalis, viena kaina“, šiemet prekybos tinklas „Lidl“ dar daugiau prekių siūlo dar pigiau nei iki šiol.

Apie „Lidl“

Mažmeninės prekybos tinklas „Lidl“, „Schwarz“ įmonių grupės, įsikūrusios Vokietijoje, Nekarzulme, dalis, yra viena iš pirmaujančių mažmeninės prekybos maisto produktais įmonių Vokietijoje bei Europoje. Šiuo metu „Lidl“ veikia 30-yje pasaulio šalių. 27-iose Europos šalyse įsikūrę per 10 000 „Lidl“ parduotuvių ir daugiau kaip 150 prekių skirstymo centrų. Būdamas mažų kainų prekybos tinklas, „Lidl“ savo pirkėjams siekia užtikrinti geriausią kainos ir kokybės santykį.  Pagrindinis kasdienių procesų parduotuvėse ir logistikos centruose bei  teikiamų paslaugų principas – paprastumas. Nekarzulme įsikūręs „Lidl Stiftung“, kaip sprendimų teikėjas, atsako už standartizuotų procesų kūrimą ir struktūrą. Šiuo metu „Lidl“ turi apie 225 tūkst. darbuotojų. Dinamiškumas, orientacija į rezultatą ir sąžiningumas yra vertybės, apibūdinančios „Lidl“ visame pasaulyje. Savo kasdienėje veikloje „Lidl“ prisiima atsakomybę už žmones, visuomenę bei aplinką. Būdama socialiai atsakinga bendrovė, „Lidl“ kasdien laikosi savo įsipareigojimo dėl kokybės. Vertindama tiesioginį poveikį, kurį daro jos veikla, bendrovė išskiria penkias jos sritis: asortimentas, darbuotojai, aplinka, visuomenė ir verslo partneriai. „Schwarz“ įmonių grupė („Kaufland“, „Lidl“) nuo 2014 metų yra didžiausia mažmeninės prekybos maisto produktais įmonė Europoje ir 2016 finansiniais metais pasiekė 90,2 mlrd. eurų apyvartą.

0 0 balsų
Straipsnio įvertinimas
Exit mobile version