MadeinKlaipeda.lt

Nemokamos kompleksinės paslaugos šeimai Klaipėdos mieste

Klaipėdos miesto savivaldybė pristato sąrašą nemokamų veiklų, kurios skirtos šeimoms:

—————————————————————————————————————————————————————-

RENKAMA NAUJA grupė, poroms auginančioms skirtingo amžiaus vaikus. Grupė skirta tėčiams ir mamoms auginantiems įvairaus amžiaus vaikus. Susitikimai turėtų padėti atrasti nuolatinės konkurencijos tarp vaikų priežastis ir surasti būdus, kaip padėti vaikui atrasti savo asmenybės vertę, patikinti, ar vaikas yra saugus ir mylimas, padėti atrasti tarpusavio pasidalinimo ir bendradarbiavimo naudą, padėti būsimų santykių tarp vaikų pamatus, kad kažkurią dieną pastebėtų, jog vieni kitiems yra palaikymo šaltiniu. Registracija tel.  8 46 342253 , užsiėmimai vyks  Debreceno 41.

RENKAMA NAUJA grupė į mokymus „Darbo ir šeimos vaidmenų derinimas”.  Šie užsiėmimai skirti savęs, kaip vyro/moters, tėvo/ mamos ir darbuotojo/specialisto pažinimui ir kt. vaidmenų pažinimui. Grupės metu tėvai turės galimybę geriau pažinti ir suprasti save, didinti suvokimą apie savo ir savo vaikų poreikius, pažvelgti į problemas nauju žvilgsniu, tapti drąsesniais, labiau savimi pasitikinčiais bei patirti bendrumo ir artumo su kitais grupės dalyviais jausmą. Tai proga vėl iš naujo atrasti ir priimti save.  Registracija tel. 8 46 342253, užsiėmimai vyks  Debreceno 41.

RENKAMA NAUJA grupė, patyrusiems netektį. Grupė skirta suaugusiems, patyrusiems netektį – darbo netekimą, skyrybas, turto ar draugų praradimą. Pirmas susitikimas vyks rugsėjo 13 d. 17:30-19:30 val.Debreceno g. 41. Psichologė Nadiežda Šašilkina, registracija tel. nr. 8 645 47708.

Parengta pagal Klaipėdos miesto savivaldybės informaciją

0 0 balsų
Straipsnio įvertinimas
Exit mobile version