MadeinKlaipeda.lt

Klaipėdoje keičiamas prekybos centro „Smiltė“ vardas

Baldų ir interjero prekybos centras Baltijos prospekte Klaipėdoje pavasarį pasitinka su nauju vardu „Smiltė“ ir atsinaujinusiu asortimentu. Nuo 2008 m. veikiantis ir EIKA valdomas prekybos centras orientuotas į baldus ir namų interjerą, per paskutinį pusmetį pritraukė naujų nuomininkų – „Vesida“, „Sadiva“, „Juravita“, „Sistemax“, „Aileksa“ bei „Steel deal“. Šiuo metu senųjų nuomininkų ir atsinaujinusių nuomininkų asortimentas prekybos centre užima apie 80 proc. iš 4700 kv.m. ploto, tačiau per keletą mėnesių planuojama, kad prekybos centras „Smiltė“ bus išnuomotas maksimaliai.

Didžiausias „Smiltės“ privalumas – šiame baldų ir interjero centre galima rasti viską, ko reikia įsirengti ar atsinaujinti būstą. „Čia rasite ne tik minkštų ir korpusinių baldų, tačiau ir šviestuvų, vidaus ir lauko durų, slankiojančių sistemų, balkonų ir terasų dangų, įrėminimo/stiklinimo medžiagų, unikalių baldų su industrinio stiliaus dizainu, virtuvės baldų bei didžiausią Klaipėdoje tapetų pasirinkimą. Be to, prekybos centre dominuoja Lietuvos gamintojai, todėl užsakymai gali būti atlikti greitai ir kokybiškai,“ – prekybos centro privalumus vardina Giedrius Brūzgė, EIKA turto valdymo vadovas.

Baldų ir interjero prekybos centras „Smiltė“ patrauklus savo asortimentu ne tik klientams, bet techniniais sprendimais ir čia prekiaujantiems. „Nuomininkai prekybos centrą vertina už patogią vietą mieste, logistiką PC viduje – sandėliai su rampomis, be pertvarų (atviro) išdėstymo prekybinis plotas, o Klaipėdos miesto ir regiono gyventojai šį prekybas centrą identifikuoja, kaip plataus ir visa apimančio asortimento būsto įsirengimui prekybos vietą,“ – apie 10 metų įdirbį kalba G. Brūzgė.

Be prekybos centro „Smiltė“ Klaipėdoje, nekilnojamojo turto plėtros ir statybos įmonių grupė „Eika“ yra pastačiusi „Aušros“ prekybos centrą Utenoje, „IKI“ Santariškių gyvenvietėje ir prekybos centrą „IKI“ Visoriuose Vilniuje, bei šiuo metu valdo prekybos centrą „Pupa“ Pilaitėje Vilniuje.

Parengta pagal pranešimą spaudai

0 0 balsų
Straipsnio įvertinimas
Exit mobile version