Maistas

Palanga poilsiautojus gundo neragautais patiekalais: nuo bao iki guminukų arbatos
Maistas

Palanga poilsiautojus gundo neragautais patiekalais: nuo bao iki guminukų arbatos

Jau kurį laiką Palangoje nesilankę turistai nustebtų – čia atmosfera ir maisto kultūra pastaruosius kelis metus sparčiai keičiasi. Dėl lenktynių…
Jei norite būti sveikesni – valgykite daugiau skaidulinių medžiagų turintį maistą
Maistas

Jei norite būti sveikesni – valgykite daugiau skaidulinių medžiagų turintį maistą

Ar žinojote, kad… Moksliniai tyrimai rodo, kad kai maiste trūksta skaidulinių medžiagų, didėja širdies ir kraujagyslių ligų, antro tipo cukrinio…
Šašlykų sezonas prasideda: vertingi patarimai ir 3 originalūs receptai
Maistas

Šašlykų sezonas prasideda: vertingi patarimai ir 3 originalūs receptai

Šiltasis sezonas neatsiejamas nuo jaukių pasibuvimų gamtoje, o pagrindiniu tokio laisvalaikio akcentu neretai tampa viliojantis, ką tik iškeptų šašlykų aromatas.…
Vaisiai ir daržovės grožiui: kurie kokį poveikį turi?
Maistas

Vaisiai ir daržovės grožiui: kurie kokį poveikį turi?

Vaisiai, daržovės, sultys ar glotnučiai yra svarbi sveikos ir subalansuotos mitybos dalis. Jie turėtų atsidurti tiek šalia pagrindinio patiekalo, tiek…
Jūros dieną pasitinkant: paprasti ir veiksmingi patarimai norint pajusti daugiau jūros ant kasdienio stalo
Maistas

Jūros dieną pasitinkant: paprasti ir veiksmingi patarimai norint pajusti daugiau jūros ant kasdienio stalo

Liepos 30-ąją minime Jūros dieną, o paskutinį liepos savaitgalį Klaipėdoje vykstanti Jūros šventė − vienas didžiausių ir populiariausių renginių Lietuvoje. Vis dėlto,…
20-ojo kaimo turizmo sezono proga – „skaniausių” sodybų TOP10
Maistas

20-ojo kaimo turizmo sezono proga – „skaniausių” sodybų TOP10

Šiandien Klaipėdos rajone suplevėsuos kaimo turizmo vėliava ir bus oficialiai paskelbta 20-ojo kaimo turizmo sezono pradžia. „Sveikindama su jubiliejiniu –…
Mėsainio istorija: iš gatvės į restoraną ir… vėl atgal į kelią
Maistas

Mėsainio istorija: iš gatvės į restoraną ir… vėl atgal į kelią

Mėsainis, gimęs kukliuose emigrantų užkandinėse, pakelės užeigose ir greitai, bet sočiai pavalgyti trokštančių darbininkų valgyklose, apsuko ilgą istorijos ratą ir…
Back to top button
Close
Close