Verslas

Siūlomas svajonių darbas: reikės tik miegoti

Jeigu kas nors paklaustų, koks jūsų svajonių darbas, turbūt nedvejodami atsakytumėte – miegoti ir už tai gauti pinigų. Skamba per daug gerai, kad tai būtų tiesa? Klystate! Tikriausiai pirmą kartą Lietuvoje skelbiamas darbuotojų atrankos konkursas, kviečiantis atsiliepti talentingus miegotojus ir už 8 valandų darbą gauti 100 € atlyginimą. Viskas, ką reikės daryti – saldžiai MIEGOTI!

Brangiausias turtas

Šios neįprastos atrankos organizatorius – gerai žinomas ir ilgametę patirtį turintis miego prekių gamintojas „Dormeo“. Kartu su Tarptautine miego dienos asociacija „Dormeo“ siekia skleisti žinias apie miego svarbą įtaką žmogaus sveikatai.

Kovo mėnesį švenčiama Tarptautinė miego diena – puiki proga dar kartą tai prisiminti ir atkreipti dėmesį į netinkamų miego įpročių pasekmes. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad nekokybiškas miegas gali „padovanoti“ mums širdies bei kraujagyslių ligų, lemti diabetą, atminties sutrikimus. Be to, miego kokybė turi didelę įtaką mūsų gyvenimo trukmei.

„Trečdalį savo gyvenimo mes pramiegame, o nuo miego kokybės priklauso brangiausias mūsų turtas – sveikata. Tad geras miegas be jokios abejonės yra vertingiausia dovana, kurią tik galime padovanoti sau“, – sakė „Dormeo“ prekės ženklo vadovė Vilija Jurkėnienė.

Kokybiškas miegas = kokybiškas rytojus

Savo istoriją 2002 metais pradėjęs „Dormeo“ prekės ženklas džiaugiasi, kad vis daugiau žmonių supranta, ką reiškia geras miegas ir kaip pasirinkus tinkamas miego prekes pasikeičia jų gyvenimo kokybė.

„Kiekviena klientų papasakota istorija – didžiulis indėlis ateities miego istorijai. Klientų potyriai leidžia mums tobulėti ir ieškoti modernesnių sprendimų“, – tikino šio prekės ženklo vadovė.

Naujieji darbuotojai taip pat bus kviečiami pasidalinti savo potyriais ir įvertinti „Dormeo produktus. Būsimų miegotojų atranka jau prasidėjo.

Jūs miegate – jums sumokama

Pirmą kartą Lietuvoje tokią darbuotojų atranką organizuojantis „Dormeo“ personalo skyrius yra pasirengęs išrinkti 3 talentingus miegotojus, kurie kovo 15 dieną savo atsakingas pareigas atliks Panevėžio, Šiaulių ir Klaipėdos „Dormeo“ ir „Top Shop“ parduotuvėse. Darbuotojams bus suteiktos visos darbui reikalingos priemonės – čiužinys, pagalvė, antklodė, patalų užvalkalai.

Iš kandidatų į profesionalių miegotojų poziciją tikimasi bent 18 metų miego patirties ir neblėstančios meilės miegui.

„Jeigu sugebi užmigti bet kur ir bet kada, ne kartą esi pramiegojęs žadintuvą ir miegi ramiai lyg kūdikis – šis darbas skirtas tau“, – rašoma „Dormeo“ darbo skelbime.

Visi norintys dalyvauti atrankoje, kviečiami iki kovo 5 d. užsukti į puslapį www.miegotojas.lt, užpildyti anketą ir laukti kvietimo į darbo pokalbį.

Parengta pagal pranešimą spaudai

0 0 balsų
Straipsnio įvertinimas
Žymos
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Back to top button
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x
Close
Close